Docenten PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Wednesday, 21 September 2011 18:48

Gymdocente Agnes Hooijman

Hallo allemaal,
De meeste mensen zullen mij wel kennen maar toch hier een stukje over mij.

Ik ben Agnes Hooijman en ik ben 37 jaar, ben geboren in Twisk maar woon ondertussen alweer 12 jaar samen met André en Saartje de kat, in Abbekerk.

Zelf ben ik gek op sport, ik voetbal op het veld en in de zaal, geef in Twisk Combi-fit, dit is een combinatie van allerlei soorten aerobics. Ook zit ik in het bestuur van de Twisker Sport Vereniging. Tevens ben ik gek op lekker eten, drinken, shoppen, uitgaan en natuurlijk ook op niks doen. Als wij op vakantie gaan doen we dit het liefst in een lekker warm land.

Ik heb zelf tot mijn 15e geturnd in Twisk en Hoorn. Tijdens deze lessen hielp ik ook mijn trainster altijd met de kleinere kinderen. Op deze manier ben ik het les geven in gerold.

Ondertussen geef ik in Abbekerk bij SVW en in Opperdoes bij Beatrix les. Bij beide verenigingen geef ik 4 uur les.

Naast het les geven werk ik ook bij HVC Inzameling, beter bekend als de vuilstort. Hier werk ik ongeveer 20 uur. Binnen de HVC werk ik op 2 afdelingen binnen facilitair. Een deel van mijn tijd werk ik in de kantine, en een deel zit ik op kantoor.

Bij deze wil ik het nieuwe bestuur van Beatrix veel succes wensen en ik hoop dat we nog lang zullen samenwerken. Ik weet hoe moeilijk het tegenwoordig is om alles binnen een vereniging draaiende te houden.

Nou dit was het dan.

Groetjes Agnes

 

TBWO-docente Mirjam Schipper

Hallo allemaal,

Als nieuwe docent van de Total Body Workout lessen wil ik me bij deze graag aan jullie voorstellen.

Ik ben Mirjam Schipper, ben 43 jaar en kom oorspronkelijk uit Zwaag maar woon inmiddels ruim 12 jaar in Abbekerk.

Ik woon daar samen met Duncan Muskiet en onze 2 mooie dochters Indira en Ananda. Ik werk 3 dagen bij de HVC Groep op de afdeling klantenservice. Ook ben ik secretaris binnen het bestuur van SVW Abbekerk. Daarnaast ben ik een “gezelligheidsdier” die van uitgaan, lekker eten en borrelen met vrienden houdt.

Ik ben altijd sportief geweest. Ben in mijn jeugdjaren begonnen met handbal bij Westfriezen, daarna heb ik jarenlang gezwommen bij zwemvereniging INO in Hoorn. Vanaf ongeveer mijn 20e ben ik begonnen met het volgen van aerobic lessen in allerlei vormen en de fitnesszaal heel vaak van binnen gezien. De afgelopen jaren ben ik iets minder fanatiek  maar daarnaast wel begonnen met hardlopen om mijn conditie op pijl te houden.

Afgelopen juni heb ik met succes de opleiding tot aerobic instructeur afgerond bij de Aalo en daarom mag ik per september les gaan geven in zowel Opperdoes als bij SVW Abbekerk.

Ik vind het een spannende maar vooral hele leuke uitdaging om komend seizoen de lessen te gaan verzorgen. Ik wil proberen een diversiteit er in aan te brengen zodat het voor iedereen te volgen is en ook vooral geen voorspelbare lessen gaan worden zodat men elke week met plezier komt en met een moe maar voldaan gevoel huiswaarts keert.

Sportieve groet,
Mirjam

 

Last Updated on Saturday, 27 September 2014 11:41